Երբ այս աղջիկը որոշեց թանկ գնով գնել այս հին զուգարանը, բոլորը նրան խելագար համարեցին, բայց հիմա նրան բոլորն են նախանձում

Հետաքրքիր

news94daily-ն գրում է․Լոնդոնում մի տեղ կա, որին քչերն են ուշադրություն դարձնում: Փոքր և աննկատելի մուտքը դեպի նկուղ, որը գտնվում է Հայդ Պարկի հարևանությամբ: Այս տարածքը երկար տարիներ դատարկ էր: Իսկ ավելի վաղ այն օգտագործվել է որպես զուգարանար:

Բայց դա շատ վաղուց էր. Ավելի քան վեց տարի առաջ: Այդպես կմնար, եթե հին զուգարանը չնկատեր Լաուրա Քլարկը ՝ երիտասարդ և հավակնոտ ճարտարապետը:

Լորան հենց տեսավ այս սենյակը, հասկացավ, որ դրա կարիքը ունի: Նույնիսկ այն, որ զուգարանը սար սափելի վիճակում էր, չազդեց նրա որոշման վրա. Պատերը քանդվել էին, ամենուր աղբ էր, շուրջբոլորը թափառող կենդանիների հետքեր էին: Բնականաբար նման տարածքը քչերի մոտ կարող էր ոգևորություն առաջացնել:

Բայց Լաուրան բավականաչափ ստեղծագործական միտք ուներ և նա համոզված էր, որ այդ աղբակույտից հիանալի բան է ստանալու:

Ստորգետնյա զուգարանը փակվել էր դեռ 1980-ին, ինչը նշանակում էր, որ մարդիկ դրանից ավելի քան երեսուն տարի չէին օգտվել: Լաուրան կարծում էր, որ լավ կլինի այս վայրը վերածել հանրային նպատակների օգտագործման տարածքի. Օրինակ ՝ սրճարան կամ բար:

Բայց աղջիկը հասկացավ, որ նախկին զուգարանում հասարակական տարածք բացելը այդքան էլ հեշտ չէ և հետո որոշեց, որ այն վերածել իդեալական բնակարանի:

Լաուրայի ընկերներից ոչ մեկը չէր գնահատում նրա մտադրությունները: Նրանք կարծում էին, որ աղջիկը խենթ է: Ի վերջո, ոչ ոք չի ցանկանա ապրել նման վայրում:

Բայց Լաուրան թքած ուներ նրանց կարծիքի վրա, նա անցավ աշխատանքի: Գրեթե ամեն ինչ նա ինքն էր անում, երբեմն միայն օգնություն էր խնդրում ընկերներից:

Նրա համար կարևոր էր առավելագույն աշխատանք կատարել սեփական ձեռքերով: Եվ հիանալի ստացվեց:

Այդ ամենը արժեցավ հինգ միլիոն ռուբլի: Այս նախահաշիվը ներառում էր տարածքի գնման գինը, ինչպես նաև վերանորոգման և փաստաբանների հետ խորհրդակցությունների բոլոր ծախսերը: Գումարը զգալի է, բայց ոչ այնքան հսկայական, որքան կարող էր թվալ:

Լոնդոնում այս գնի համար այս չափի բնակարան չեք կարող գնել: Պարզվում է, որ Լաուրան մեծ գումար է խնայել ՝ որոշելով վերափոխել հին զուգարանը: Տուն գնելը հինգ անգամ ավելի կարժենար, եթե ոչ ավելի:

Մարդիկ չեն կարողանում հավատալ, որ ժամանակին այստեղ զուգարան է եղել, իսկապես դժվար է հավատալ նման բանի: Լաուրան ինքը ասում է, որ արդյունքն իր համար անակնկալ էր: Բնակարանը շատ գեղեցիկ է ստացվել: Սա պարգև է բոլոր ջանքերի համար:

Ընկերներն այլեւս չեն քննադատում Լաուրային իր որոշման համար, ընդհակառակը, նրանք հիանում են գեղեցիկ բնակարանով:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց news94daily